Tietoa

Tämä blogi on meidän päiväkirjamme alkaneesta omakotitalomme rakennusprojektista. Jos tätä joku jaksaa lukea niin hienoa! Ennen kaikkea tämä on päiväkirjana meille, että voimme sitten jälkikäteen nauraa tai itkeä koko projektille ja lukea, mitä onä tullut koettua matkan varrella. Toivon mukaan tästä on joskus iloa tulevillekin omakotirakentajille.

Olemme 28-vuotiaita ensirakentajia (rakennuttajia) ja perheeseemme kuuluu myös kohta 3-vuotias pojanviikari. Reilun vuoden haaveilun jälkeen saimme tontin Lahden Karistosta johon Design-Talo pystyttää meille Hailuoto 153:n eli yksikerroksisen omakotitalon 4 makuuhuoneella. Itse osallistumme paperitöiden lisäksi siivoukseen ja rakennustarvikkeiden kantamiseen. Muuhun meistä ei kyllä olisikaan.

Peukut ja varpaat pystyyn että kaikki menee hyvin ja kesällä 2012 pääsemme muuttamaan kauan haaveilemaamme omakotitaloon! Koko projekti tuntuu ihan sumussa kävelyltä, mutta kyllä tämä on niitä ”once in a lifetime”-kokemuksia. On varmaan hyväkin ettei vielä tiedä mitä kaikkea tässä on edessä, jottei tule peruttua koko projektia. Hartain toiveemme olisi säilyttää ainakin avioliitto tämän kaiken lomassa :).

Talon pohja muutostöineen:20111113-213103.jpg

Vastaa