Valuttaa valuttaa…

Taas meillä on revitty laseja pois moneen kertaan. Tuo liesituulettimen valuminen alkoi taas eilen ja jatkui yölläkin. Nyt sitten taas odotellaan, että joku joskus keksii paremman ratkaisun koska se perhospelti ei auta näköjään asiaa. Joka tapauksessa tuon lasin jatkuva irroittaminen ja tapetin kuivaaminen alkaa ottaa sen verran päähän, että nyt eristyksiä kehiin tai sitten saa DT tehdä jotain radikaalimpaa.

Kävimme tänään Vepsäläisellä katsomassa olohuoneeseen OCTO 4240 valaisinta. Se on nyt kuitenkin pois päiväjärjestyksestä, sillä se ei valaise meidän tarpeisiimme riittävästi.

Nyt olisi sitten varalla pari muuta ihanaa valaisinta, joissa on se epävarmuus, ettemme ole nähneet niiden valaisutehoa oikeasti. Hintakin hieman mietityttää, kuinka paljon valaisimesta raaskii maksaa…Vaikka eihän se Octokaan ilmainen ole. Tässä Valaisintalo.fi:stä bongattu Helmi

ja tässä ihana Saturn-kristallivalaisin Valoshop.fi:stä

 

Jälkimmäisen valaisimen bongasin ihanasta Kauniit Kodit-lehden numerosta 11.
Nyt mietintämyssy päähän..Vai löytyisikö jostakin vielä joku parempi…

Ihanaa joulun odotusta ruudun toiselle puolelle!