Valojen virittelyä kotiin

Tänään vihdoinkin päätin laittaa kotiimme hieman jouluvaloja.

Ikeasta ostamani oksat koristelin led-valoilla ja siirsin ne eteisestä olohuoneeseen. Takaterassin kaiteen vuorasin samalla led-köynnöksellä (loistava valoköynnös kun käy sekä ulos, että sisään! Kestää myyjän mukaan myös kosteutta, eli sopii ympärivuoriseen käyttöön.)

Olkkarin ikkunoiden taakse pistin valaisemaan pari vuotta sitten ostamani valoporon. Toivottavasti se myös saisi pojan uskomaan, että ne tontutkin alkaa kohta kurkkimaan ikkunoista sisään ja käyttäytymän kiltisti..Ja tietysti, kynttilöitä unohtamatta! Niitä pyrin polttelemaan joka ilta, kun en satu töissä olemaan…

Se ihana lumi joka satoi maahan, on tipotiessään, uutta odotellessa :)! Kyllähän se sitä tunnelmaa toisi enemmän tähän joulun odotteluun…

Nyt ei ole ilmennyt uusia ongelmia (*koputtaa puuta). Valaisimia pähkäillään kotiimme, sillä Anttilasta hankkimamme eivät valaise tarpeeksi. Octo 4240 olisi harkinnassa mutta saas nähdä…

Koko ajan talo tuntuu enemmän kodilta. Ensimmäistä joulua on ihana viettää täällä, vaikka kaupantätinä en muuten tästä joulun kaupallisuudesta ja hössötyksestä niin perusta. Piparien ja kinkun tuoksu kynttilöiden kera riittää vallan mainiosti meille…