Elämää pari kuukautta muuton jälkeen

Aika moni asia on täsmälleen samassa jamassa kuin muuton jälkeen.

Tilasimme Lahdesta Jaakon Lasista välitilan lasit keittiöön..Tänä päivänäkin meiltä ne puuttuu. Lukuisien yhteydenottojen jälkeen, 2 kuukautta tilauksesta, keittiömme on yhtä välitilaa lukuunottamatta vuorattu pahveilla. Mitataan väärin, ei vastata puhelimeen ja kun vastataan, luvataan soittaa takaisin eikä koskaan soiteta. Olen jo niin turhautunut että jollei tuolta ensi viikolla kuulu mitään niin lasifirma menee vaihtoon. En voi suositella kenellekään!!!

Keittiön kattovalaisimien paikat oli laitettu vinoon ja nyt ne ovat suorassa, mutta odotellaan vielä uusia kattopaneeleita paikalleen…

Reklamaatioiden korjaukset on kyllä suht kivasti hoituneet DT:n kautta. Jotain on joutunut kyselemään perään ja osa taas on hoitunut kovinkin mallikkaasti!

Kodin sisustaminen on vielä vaiheessa. Puuttuu verhoja ja huonekaluja, emäntä ei löydä mieleisiään tai sitten ne maksavat hunajaa ;). Täytyy paiskia töitä ja laittaa pikkuhiljaa paikkoja kuntoon.

Tarkoitus oli maalata talo tänä vuonna, se jää nyt ensi vuoteen. Kun on töissä lähes koko ajan ja loppuaika menee päivystäessä korjausten ym. hoitumista, ei ole löytynyt aikaa maalaukseen. Ensi kesälle siis luvassa kova urakka, autotallin perustukset, piha ja maalaus nyt ainakin! :)

Noh, mitä se elämä sitten on tässä vaiheessa uudessa kodissa? Olemme isännän kanssa muutamaan kertaan puhuneet, että emme ole vieläkään kotiutuneet. Itse olen vähän huolissani jo, mutta toisaalta tässä on ollut kaikkea muuta säätämistä ettei ole koskaan ollut aikaa lösähtää sohvalle ihailemaan takkatulen loimua ja nauttimaan tästä uudessa kodissa asumisesta. Toivottavasti tämä on normaalia!! Kyllä aiemmissa kodeissa on aikaisemmin tullut se kodin tuntu…Nyt se jotenkin puuttuu enkä tiedä miksi? Toivottavasti sitten viimeistään asia muuttuu kun saa kodin oman näköisekseen ja ennen kaikkea edes sisältä valmiiksi.

3 vastausta artikkeliin ”Elämää pari kuukautta muuton jälkeen

 1. Me ollaan asuttu huhtikuusta lähtien Hailuoto 153 talossa ja nyt on alkanut pikku hiljaa tuntua että on kotiutunut vasta kunnolla. Sisustus on vielä vaiheessa mutta jotain on saatu jo eteenpäinkin. Talo on maalattu ja autokatos on melkein valmis. Pihan työt aloitettu, ne on tarkoitus saattaa loppuun lähiviikkoina. Sitä mukaa kun hommat etenee ja sisustus kodissa etenee niin kotiutuminenkin tapahtuu. Uskokaa pois kyllä se siitä!!!

 2. Moikka.

  Pakko vielä kysyä sellasta ku huomasin että ootte laittaneet magnituden lattian, että miten se lattia on ”käyttäytynyt” keinovalossa? Eli miten lattian kiiltelevät osat käyttäytyy kun siihen osuu kattolampusta valoa, näkyykö kiiltävät kohdat paljon? :)

  • Nämähän ovat makuasioita mutta ei mielestäni! Ei siis ole mikään bling bling-lattia ja vaikka nytkin spotit tuohon oh:ssa osoittaa. Mielestäni ei kimalla liikaa. Yritin ottaa valokuvaa muttei oikein onnistu antamaan oikeaa kuvaa tuosta…
   Olen sitä mieltä että tuo loistaa ”juuri sopivasti” tarkoittaen sitä että on antanut anteeksi poikamme leikkimopolla kaahauksen jäljet kun ei ole täysin matta!
   Olen kyllä tykännyt tuosta mielestäni enkä vaihtaisi sitä millään hinnalla:)

Kommentointi on suljettu.