Elämää muuton jälkeen

Noniin, kolme viikkoa on asuttu jo uudessa kodissa. Vieläkin on vähän outoa, kotiutumista odotellessa:)!!

Ongelmia on ollut muuton jälkeen, meillähän ei ilmanvaihtokone toimi, kaukolämpötarkastus on tekemättä ja hommat ovat viivästyneet mm. Designin kesälomien takia. Tällä viikolla pitäisi hoitua.

Välitilan lasista ei ole kuulunut mitään..

Kodinhoitohuoneen välitilan laatoitusten saumat jo repeilee ja lattiassa on ”ilmakuplia”, tiedä häntä johtuuko siitä että tuo lattia vedettiin silloin hirveällä kiireellä. Katsotaan tekeekö joku joskus noille jotain, Designiä on ainakin asiasta infottu.

Pojan huoneen tapetti vaihtui kokonaan, kun joku asentajista oli vahingossa kolhaissut reiät siihen kalusteiden asennuksen tm. yhteydessä. Pala vaihdettiin, mutta koska se oli eri väristä kuin muu tapetti (eri erää..) niin ei sitä voinut jättää sellaiseksi. Hyvityksiä odotellaan edelleen DT:n puolelta, kun hommattiin itse uusi tapetti.

Topi-keittiö hoiti omat reklamaationsa nopeasti, kiitos siitä!

Parhaillaan vietellään kesälomaa ja taistellaan (siis minä taistelen;)..) sisustusvalintojen kanssa. Pesuhuoneen oveen tilasin Tarravimmasta ihanan tarran joka sopii tuohon kuin nakutettu ja tuo vähän näköä muutenkin oveen, anopille piti tilata heti samanlainen! :) Lamppuja on saatu jo haalittua ja tänään kävin tilaamassa Marimekon Tuuli ja Bottna-kankaista valelaskosverhot keittiöön, olohuoneeseen ja työhuoneeseen piiitkän harkinnan jälkeen. Ei viitsisi ostaa sellaista mitä ei sitten jaksa katsella pidemmän päälle. Yksi matto on jo hankittu Ikeasta joka ei nyt sitten sovi mihinkään. Olen sitä pyöritellyt huoneesta toiseen mutta taidan laittaa varastoon odottamaan tulevien vuosien sisustusmuutoksia.

Talon maalausprojekti olisi vielä kesän aikana edessä, muut jätetään suosiolla ensi vuoteen..

Ehdittiin käydä jo asuntomessuilla katsastamassa tämän vuoden tarjontaa, olin vähän pettynyt. En oikeastaan löytänyt yhtään taloa joka olisi ollut täysin mieleinen. Pieniä tontteja (osa jopa pienempiä kuin täällä meidän seudulla) ja erikoisia sisustus/kalustevalintoja. Toki joitain ihania yksityiskohtia löytyi sieltä täältä! Eniten mieleen jäi tuo Lammi-kivitalo jossa kyllä suuri osa osui nappiin oman maun kanssa.

Nyt ei auta kun toivoa helteitä loppulomalle ja kesälle ja koittaa saada kotia pikkuhiljaa omannäköiseksi :). Jospa tässä vielä ehtisi vähän lomareissuja tekemään täällä Suomen maassa kodin kunnostamisen lomassa;)!

Ihanaa kesää, nautitaan täysillä, vaikka sateista huolimatta!

6 vastausta artikkeliin ”Elämää muuton jälkeen

 1. Moikka!
  Onko tuo teidän tarravimma tarra minkä kokoinen? Aivan ihana idea ja tarra on tosi kaunis! Meille on tulossa sama ovi saunatiloihin niin mietin että kummankokoinen tarra tarravimmasta siihen on laitettu, näyttää juuri sopivalta kuvassa! :)

  • No heipä hei!:)

   Toivottavasti en puhu palturia, mielestäni päädyin lopulta siihen pienempään kun pelkäsin että se isompi on siihen liian iso.
   Tuo tarra kyllä tuo kovasti ilmettä muuten aika perusoveen. Ei muuta kun tilaukseen vaan:)!

 2. Hei, kysyisin tuosta tarravimman ovitarrasta, oliko tuo teidän tarra kiiltävä vai matta. Näkyykö valkoinen hyvin kun on valot päällä kylpyhuoneen puolella? kiinnostaa kovasti kun meillä taitaa olla samanlainen ovi kylppärissä 😉

  • Hei ja anteeksi että tämä vastaus on ”vähän” kestänyt :D!

   Meidän tarra on matta ja näkyy tosiaan hyvin valoja vasten :)

 3. Oi ihana tuo valkoinen kiiltävä tapetti! Minkä nimistä mahtaa olla ja löytääkö jostakin?

  • Moikka Jenni!

   Tapetti on ostettu K-raudasta vuonna 2012. Nimeä en kylläkään muista :(. En tiedä kuinka usein heillä mallistot vaihtuu, voi olla ettei tuota enää saa mutta kannattaa käydä katsomassa:).

Kommentointi on suljettu.