TJ1

Niinhän siinä sitten kävi, että Designin miehet haluavat juhannuksen viettoon, joten meidän talon luovutus on huomenna! Aikamoista…

Tänään tuli fiksari korjaamaan seinien reikiä, K-raudan mies asentamaan liukuovia ja kiuaskin on paikallaan kiviä lukuunottamatta. Uudet ikkunat on asennettu rikkinäisten tilalle ”lasten” makuuhuoneisiin ja Topi on korjannut puutteet ja viat kalusteista. Listat ja kylppärin hanan ja allaskaapin asennus jäävät tosin meidän huoleksemme. Mutta pientä on! Lasi käytiin mittaamassa jo kolmatta kertaa, kun ei siitä olisi tullut kuin sanomista aiempien reissujen jäljiltä. 3 viikkoa menee, joten meillä ei tehdä sitten ruokaa vähään aikaan ;).

Mitäpä tähän sanoisi..helpotus! Nyt ei tunnu niin stressaavalta enää ja voisi jopa sanoa, että hitsi, tätä projektiahan tulee ikävä;)! No ei vaan! Kyllä nyt on ihana keskittyä vaan omassa talossa asumiseen ja kesä käyttää muuhun kuin taloprokkikseen jos ei lasketa mukaan sisustamista ja talon maalausta. Piha jää suosiolla ensi vuoteen. Olisi kiva viettää loma lomana.

Eihän tämä projekti ole täysin kivuttomasti mennyt, mutta helpommin kuin monella joiden blogia olen lukenut. Äkkiä tämä aika loppujen lopuksi meni, eihän siitä pääse mihinkään. Olen kuitenkin helpottunut ettei tarvitse valvoa enää öitä tämän takia. Nyt toivon mukaan saadaan nauttia vihdoin siitä pienestä pitäen haaveillusta omasta talosta. On se vaatinut itkua ja hammastenkiristystä, mutta toivottavasti uusi koti tuo mukanaa myös onnellisia hetkiä meidän perheelle. Reilu viikko vielä odotellaan muuttotarkastuksen läpäisyä, mutta se menee varmasti vauhdilla, kun en ole vielä edes aloittanut vielä pakkaamaan…Siinähän se juhannus meneekin mukavasti ;)!

Tässä vielä kuvia laajemmin keittiöstä Elinalle ja muillekin, jotka niitä mahdollisesti haluavat nähdä. Ihanaa kesää kaikille, onnellisia hetkiä teille rakentaneille ja tsemppiä aloittelijoille! Ehkä sitä joitain kuvia tulee tänne päiviteltyä vielä tämän päivän jälkeenkin…

 

3 vastausta artikkeliin ”TJ1

 1. Onnea nyt uuteen kotiin! :)
  Kiva kun pistit lisää kuvia :) On kyllä hieno! Liukuovetkin on tosi kivat. Onko nuo ikean ovet kuinka vastaavia laadultaan kuin kirenan? hinnassa kun varmaan on eroa..?

  • Kiitos! Huomenna on muuttotarkastus ja torstaina aloitellaan koko viikonlopun kestävät muuttotohinat (toivon mukaan se tarkastus menee läpi!)

   Itse asiassa tuolle Ikeankin liukkarille tuli aika paljon hintaa, oisko hintaero ollut Kirenaan joku 400-500 euroa Kirenan alennusten jälkeen. Se Kirenan liukuovi on muutenkin 0,6 m pidempikin. Onhan tuokin jo iso ero mutta huomaa laadussakin;). Olen kyllä tykännyt tuosta Ikeankin vaatekaapista, se sopii kyllä hyvin meidän eteiseen. Täytyy vaan hommata vielä ne kokovartalopeilit vastapäiselle seinälle niin saadaan eteinenkin toimivaksi;).

   • Vielä tarkennuksena, että kyllähän tuo Ikean liukuovi nitisee ja natisee, mutta varmaan sitten hinta-laatua osaan kommentoida vasta viiden vuoden päästä kun näkee onko se pysynyt ehjänä meidän jäppisen kohtelussa;). Piiloleikkiä on jo nyt noilla leikitty ahkerasti joten tulee ainakin testattua täsmällisesti..

Kommentointi on suljettu.