Loppuahkerointia

Ei mennyt ihan putkeen tämä päivä. Eilen illalla tuli eksyttyä yöelämään ja tänään sitten aamu 10ltä mentiinkin jo kasaamaan kaappeja ja jatkamaan siivousurakkaa joka ei vieläkään ole ohi.. Sain imuroitua huoneet, siivoiltua kaappeja sisältä ja isäntä ja appiukko saivat jopa eteisen kaapin kiinnitettyä ja laitettua liukuovet paikalleen. Tarkoitus oli myös vihdoin kiinnittää uusi allaskaappi pesuhuoneeseen, mutta yllättäin kun avattiin allas paketista, siinä oli jo valmiiksi naarmu. Eikun takaisin Terraan.. Kuittia ei tietenkään ollut ja sen metsästäminen koituikin varsin hankalaksi. Onneksi infotiskin myyjä sai sen kaivettua ja satiin vaihdettua tuo uuteen. Kun menin allas kainalossa talolle niin tokihan sitten puuttui proput että olisi sen saanut kiinnitettyä seinään. Sinne jäi edelleen odottamaan laittoa,huoh!

Roskiakin olisi pitänyt kuskata kaatopaikalle,eipäs se tänään ollut tietenkään auki. Ehkä ensi viikolla..?

Siivotessani vessan kaapistoa,huomasin että alin vetolaatikko oli ihan märkä. Ylläri ylläri, viemäri falskaa! Liitoskohta näytti olevan rikki, huomenna on heti soitettava Designtalolle että joku käy korjaamassa sen ja pian! Ikävintä on, että sen laatikon pohja on pilalla, kyllähän sitä arvata saattaa mitä pitkään lionnut vesi tekee lastulevylle. No sen vaihtaminen menee jonkun muun piikkiin kuin meidän! Uusi me kyllä tilalle vaaditaan..

Suomeksi sanottuna olen jo ihan täynnä tätä jatkuvaa siivousta ja sekasortoa ja rikkinäisiä kaappeja.. Onneksi tämä prokkis on kohta ohi! Pahinta on jatkuvasti olla erossa pikkumiehestä kun se toki ei viihdy 10 tuntia talolla katsomassa kun vanhemmat tekee hommia. Tähän siivoukseen saa kyllä kulumaan aikaa kun itse tekee, en yhtään ihmettele, ettei loppusiivoukset ole ihan halpoja. Me emme sellaista ota, siksi se on vaan itse jaksettava puurtaa. Mutta kun roinaakin on joka paikka täynnä, niin tuntuu ettei homma edisty mihinkään kun laatikot vaan siirtyy paikasta toiseen ja mitään et saa siivottua valmiiksi.

Huomasin tänään, että kodinhoitohuoneen tason suojamuovin oli joku ottanut pois ja isäntä laittanut painavia hyllypaketteja siihen, alla oli kaikenmaailman pikkuroskia asennusten jäljiltä ja nyt siinä onkin jo sitten kivat naarmut. Niin, olihan se valkoinen taso kiva teoriassa.. Taitaa tällä menolla mennä 5 vuoden sisällä vaihtoon kaikki.

Ensi viikolla on talon luovutus, mutta talo ei todellakaan ole vielä kelvollinen näytettäväksi edes yksityisesti. Hommaa riittää ennenkuin voidaan vielä huokaista helpotuksesta. Onneksi muutto on vasta kuun lopulla joten eiköhän ne siivoukset ja korjaukset siihen mennessä hoidu. Toivotaan ainakin, nimimerkillä meillä on edelleenkin myös ne rikkinäiset ikkunat paikallaan..