Kohta valmistuu

Eilen käytiin ihailemassa toista Hailuotoa täällä Lahdessa, olisin muuttanut sinnekin heti! Talonäyttelystä mentiinkin suoraan omalle talolle, jossa meidän sisustustimpuri laittoi kovaa vauhtia laminaatteja paikalleen. Valmistuikin illan aikana ja makuuhuoneen ovetkin saatiin paikalleen, mahtavaa!

Pakko antaa kiitosta kyllä meidän kaikille ”sisustajille”, ollaan oltu tyytyväisiä niin tapetoijaan, laatoittajaan kuin nyt lattian laittajaankin. Kovia duunareita ja hienoa jälkeä!!

Meillehän ei tulekaan yleisnäyttöä, johon olen henkilökohtaisesti tyytyväinen. Luulen, että kaikki ovat jo nähneet meidän kodista kaiken oleellisen, johan me on joka nurkka kuvattu tänne blogiin;).

Topi-keittiöiltä kyselin reklamaatioista, niitä aletaan ilmeisesti ensi viikolla hoitamaan. Kulmakaruselliasiakin ratkesi, eivät kuuluneet Elegant-varusteluun koska otimme patalaatikoston, mutta koska halusimme ne sinne joka tapauksessa, saamme ne jälkiasennuksena. Lasku tosin kilahtaa postiluukusta meille, mutta se ei haittaa koska ne ovat kuitenkin käytännöllisemmät varmasti kuin nuo hyllytasot. Ehkä meidän budjetti ei noihin kaadu;).

Valaistus alkaa olla kohillaan, olen tyytyväinen!

 

6 vastausta artikkeliin ”Kohta valmistuu

 1. Kivalta näyttää! :) Kohta pääsette sitten muuttamaan. Voi, se on varmasti niin hieno hetki..eka ilta uudessa kodissa… sitä odotellaan täälläkin joskus tulevaisuudessa tapahtuvaksi 😉

  Keittiö on kyllä niin samanlainen kuin meille on tilattu, värit on ihan samat :) Kiinnostais nähdä siitä kuvaa kokonaisuudessa 8)

 2. Moikka Elina ja kiitos!

  Meillä on vielä toinen kurkihalogeeni asentamatta ja tiskipöytä täynnä romuja :D. Laitan kuvan tänne koko keittiöstä heti kun saadaan siivottua. Varmaankin ensi viikolla.

  Missäs vaiheessa teillä nyt mennään?:) Saas nähdä millainen fiilis on kun muuttaa. Ehkä mä sitäkin olotilaa sitten kommentoin tänne;)

 3. Juu ei kiirettä, mutta kiva nähdä sitten millainen kokonaisuus on, vaikka tuokin kuva jo kertoo aika paljon. (..että hieno on!)
  Nyt olen niiiin niin tyytyväinen tuohon taso-välitila-alueen valkoiseen valintaan, kun näyttää niin valoisalta tuo työskentelytila. Moni on sanonut että ”valkoinen taso? Eikös siinä näy kaikki lika?” Mutta musta keittiön tasoilla kuuluukin näkyä, jotta sen huomaa pyykiä pois. Ja kun on mustat alakaapit, niin tuo valoisuus on upeeta juuri siellä missä sitä tarvitaankin.
  Meillä valettiin lattiat keskiviikkona, eli melkoisen lämpimän kosteissa oloissa ollaan nyt 😉 Kohta päästään väliseiniä tekemään niin muuttuu ilme kummasti.

  • Hienoa, siitä se lähtee!!:)

   Ai teillekin tulee valkoinen välitila ja taso? No hyvähyvä;). Mietin silloin että tuleeko liian pliisu..yritin etsiä tapettia jossa olisi harmaata kuviota, mutta mieleistä ei löytynyt niin valitsin tämän tapetin. Nythän nuo hopeanhohtoiset kukat eivät tässä näy, mutta lähempänä kyllä. Olen tyytyväinen! Valkoisessa välitilassa on sekin hyvä puoli, että kun tuota tapettia ei ihan joka päivä vaihdeta, niin jos joskus haluaa alaosan vaihtaa niin se käy sitten muidenkin värien kanssa.
   Pelkäsin tuota valkoista tasoakin, että onko se heti naarmuilla, mutta mustassa näkyisi samalla lailla, plus se pölyn näkyminen siinä olisi jotain järkyttävää, että ei kiitos. Jos vaihdetaan toi niin sitten graniittiseen mustaan mikä on helppo pyyhkiä…Siihen menee kyllä monta vuotta. Olen nyt niin monella nähnyt valkoisen kiiltävän laminaattitason, että kyllä sen uskaltaa ottaa!

 4. Juu tulee valkoinen. Mulla olis haaveena joku ihan valkoinen laminaattilevy välitilaan mutta se on vielä mietinnässä kun ei ole ihan ajankohtaista vielä 😉 Joku sileä pinta kuitenkin, että on helppo pyyhkiä eikä jää rasvaroiskeetkaan saumoihin.
  Kyllähän ne elämisen jäljet näkyy varmaan vähän missä vaan ja tasot nyt on aika helppo sitten vaihtaa jos joskus tekee mieli. Ja kyllä se keittiöremontti tulee joka tapauksessa joskus eteen jos meinaa pitkäänkin samassa talossa asua, oli ne materiaalit mitä vaan. Kivitaso olis vaan sen verran kallis hankinta, että sitä ei viitsisi ihan hetkeen olla vaihtamassa vaikka ei silmää sitten miellyttäiskään :) Mielummin maksaa vähemmän ja vaihtaa useammin 😉
  Oon niin kypsä tämän vuokrakämpän tummanharmaisiin tasoihin kun niissä ei näy murut eikä muukaan lika, on tosi vaikeaa pitää puhtaana, varsinkin kun on vähän tasoa ja paljon tavaraa 😀

 5. Meillä on kanssa tässä vuokra-asunnossa harmaa karhea pinta laminaattitasossa, jossa ei näy murut, mutta kun siivoaa rätillä niin kyllä tuntee ne :D.

  Meille tulee se lasi tuohon päälle, juurikin sen helppohoitoisuuden takia. Sitä nyt pitää odotella vielä kolmisen viikkoa, kerron sitten onko ollut kätevä kun on käytetty jonkun aikaa. Luulen, että se on loistava siivouksen kannalta. Mosaiikkilaatta olisi ihana, mutta edellisessä omistusasunnossamme huomasin kuinka epäkätevä se valkoisine saumoineen oli. Rasvatahrat eivät lähteneet pois..Siksi en sitä tällä kertaa uskaltanut edes harkita kuin kodinhoitohuoneeseen, vaikka se kaunis olisikin.

Kommentointi on suljettu.