Kalusteet kasassa

Terveisiä Rodokselta!

Sillä aikaa kun me käväistiin lataamassa akkuja lämpöisemmissä maisemissa, kalusteet oli valmistuneet talolla. Tänään pikapikaa käväistiin vilkaisemassa ensisilmäys suoraan lentokentältä, huomenna kuvaan sitten paremmin kun saan siivottua muutenkin roskia ym.pois pöydiltä ja lattioilta.

Suurempaa reklamaatiolistaa ei päällisin puolin ole tulossa, khh:ssa oli reikä takaseinässä, wc:n peili on aivan liian ylös asennettu (nuo Topin allaskalusteet kun ovat SUPERmatalia) ja tapettimies täytyy soittaa taas apuun keittiöön parin sentin takia, tapetti on jäänyt nyt vajaaksi kaapistoihin nähden…Lasi kun tulee, niin se pitää olla juuri eikä melkein, niinkuin nyt meikäläisen kohdalla muutenkin ;).

Pesuhuoneeseen tilattu allaskaappi on ihan liian korkea, joudutaan varmaan ostamaan siihen matalammat jalat, se on todella ruma.
Voi olla että huomenna kun auotaan kaapit niin sieltä löytyy ylläreitä enemmänkin, mutta siihen palaillaan sitten huomenna, kunhan saadaan yö ensin nukuttua reissun jäljiltä.. Maanantaina laitetaan reklislista menemään että saadaan korjaukset ajallaan.

Mutta mikä parasta, keittiö ja kodinhoitohuone ovat täydelliset!! Yllätyin että olivat paremmat kuin olin kuvitellut! En siis vaihtaisin mitään keittiön kohdalla, olin pelännyt tuota valkoisen työtason reunaa että siihen jää se sellainen ura, joka on todella ruma, mutta ei! Emäntä on siis varsin tyytyväinen valintoihin näiltä osin.

Ensi viikolla tuleekin hurjasti tavaraa saunanlauteita myöten..Viimeisiä viikkoja viedään ennenkuin päästään muuttamaan tavarat uuteen kotiin!