Lätkä-, laatta- ja kalustehuumaa

JEEEEEEEEEE!!!!Tänään on ollut mieletön päivä! Välillä sitä vajoaa pieneen masennukseen kun odottaa ja odottaa eikä enää jaksaisi..Nyt meillä on asiat vallan mallillaan kaikinpuolin! Kiitos Suomelle mahtavasta jääkiekkopelistä ensinnäkin!!

Kävin aamulla taas urheilemassa meidän kuopassa ja kannoin sieltä puutavaraa kauniisti pinoon lavoille ja käyttökelvottomat nakkasin roskalavalle. Taas on vähän siistimpää..Urakkaa toki on jäljellä mutta hiljaa hyvä tulee.

Laatoittaja oli saanut työmiehiä avuksi hommiin ja siellä tehtiin hommia ahkerasti, että saadaan laatoitukset tämän päivän aikana valmiiksi. Ihan mieletöntä..poijjat onnistui! Ja meikäläiset on NIIIIIN tyytyväisiä työn jälkeen! Kiitokset Antille ja porukoille, voin kyllä suositella lämpimästi tätä firmaa jos joku kaipaa kunnon laatoitusporukkaa! Itse kun olen vielä kunnon pilkunviilaaja saumojen ja muidenkin suhteen, niin loistavaa työtä. Ollaan tyytyväisiä meidän lattioihin ja seiniin! Ehdittiin just imuroidakin olkkari ennen kalusteiden tuloa ja isäntä apujoukkoineen sai kuin saikin keittiökalusteet mahdutettua sinne. Ahdastako..? No se selvinnee kuvasta ;).

Nyt on kyllä sellainen olo, että oksat pois! Kyllä tästä kohta lomille kehtaa lompsia hyvillä mielin! Voittajafiilis…