Jollei keittiötoimitusta helatorstaina…

Niin ei sitten koko kesänä.

Tänään soittivat tosiaan Topilta että helatorstaina tuodaan kalusteet. Kiva sinänsä, että on vapaapäivä ja todennäköisemmin saa jonkun auttamaan isäntää kantamisessa, mutta meillä on laatoitustyöt ihan kesken…Olkkari on edelleen laattavuorten täyttämä, sillä meidän laatoittaja on käynyt hoitamassa kiireellisempiä työmaita alta. Meidän laatoitukset valmistuu vasta lauantaina, mutta Topille ei päivän muutos käynyt, joten kalusteet tulee torstaina ja me tungemme ne sitten makuuhuoneisiin. Olohuoneeseen ei yksinkertaisesti mahdu. Laatoittajakin joutui muuttamaan suunnitelmiaan, sillä nyt eteisen laatoitus täytyy lykätä lauantaille, että päästään kulkemaan ovesta sisään. Onneksi tuota hommaa riittää vielä wc:ssä ja kylpyhuoneessa, joten ne tehdään nyt sitten ensin.

Kävin tänään raivaamassa talolla nuo makuuhuoneet tyhjäksi muista tavaroista ja imuroin ne, tuli samalla myös korjattua yksi lautakasa pihasta roskalavalle ja siivoiltua virolaisten tupakantumppeja missä nyt silmiin osui…Kyllä tuota siivousurakkaa riittää vielä mahdottomasti, kaikki ne lautakasat pitkin pihoja, huoh. Jos joku väittää, että avaimet käteen-talossa siivous on pientä niin olisipa kiva nähdä sellainen tapaus. Tunteja tähän saa kyllä kulumaan, vaikka kivahan tänäänkin oli viettää vapaapäivää hyvässä ilmassa pihalla. Tietysti olisi mieluummin tehnyt jotain muuta kuin siivonnut roskia, mutta ihana saada pikkuhiljaa piha siedettävään kuntoon!

Ollaan varmisteltu talon valmistumista, näillä näkymin luovutus olisi 26.6 eli kaikesta myöhästelystä huolimatta hommat näköjään valmistuvat ajallaan. Irtisanotaan asunto nyt sitten riskillä, että muutettava on kesäkuun loppuun mennessä. Keittiöhän se suurin urakka enää oikeastaan onkaan. Tänään tapetoijakin kävi laittamassa keittiön toiseen välitilaankin tapetin, ja lasi tullaan mittaaman kesäkuun alussa jolloin kalusteet pitäisi olla jo paikallaan. Hommat ovat kyllä aika hyvin hoidossa ;). Eiköhän se tästä!