Viikonloppuun näissä tunnelmissa

Laatoitustyö etenee ja kylppärin seinät ovat hyvällä mallilla.
Hyllykköön ei löytynyt sopivia laattoja muualtakaan joten isosta valkoisesta laatasta tehdään reunat ja mosaiikki mahdutetaan keskelle. Reunoille tulee laattalistaa koristeeksi.

Saunan lauteiden malli on ollut meille selvä alusta asti. Nyt DT: n laudetoimittaja ei sellaisia pysty kuulemma valmistamaan joten tulevat lauteemme todennäköisesti tilaamme SunSaunalta, jossa hinta oli erittäin kilpailukykyinen (itse asiassa halvempi kuin nyt) ja toimitusaika nopea. Kesäkuun alussa saataisiin lauteet sitten paikalleen.

4 vastausta artikkeliin ”Viikonloppuun näissä tunnelmissa

  1. Minkälaista saunaa olette kaavailleet? Meillä sauna aikalailla tuo sama ja ”sisällön” kanssa olemme kanssa painiskelleet, että miten ois mukavin lauteet sijoitella..Mikä kiuas teille on tulossa?

  2. No kaipa tuo kuva on jo julkaisukelpoinen, koska siihen ollaan aika lailla päätymässä. Lisäsin kuvan tästä perään. Kiukaaksi meillä tulee Harvian Kivi upotuskauluksella. Toimittajaksi siis ollaan valittu muutamasta vaihtoehdosta SunSauna, jonka kanssa isäntä saa sitten alkuviikosta lyödä kaupat lukkoon.
    Tuo kulma ja saunan koko aiheuttavat sen verran hankaluutta ettemme keksi muuta vaihtoehtoa lauteiden sijoittelulle, mutta tuo on tähän talomalliin kyllä varsin passeli. Halusin tuon pyöreän nurkkamallin, enkä kulmikasta joka siis olisi ainoastaan mahdollista saada DT:n kautta.

    • Osaatko kertoa mikä on Design talon hyvityshinta royal laudepaketista – jos vaihtoa alkaisi miettimään. Ja kuuluuko SunSaunaan asennus.

      • DT hyvittää 820 euroa Royalin jättämisestä, SunSaunalla ei tainnut olla asennusta mutta kysyttiin meidän laudeasentajalta laittaako toisen firman lauteet ja lupasi. Tuolle ei juuri hintaa kerry! Kuulemma 2-3 tuntia menee, varmaan satkun tienoilla tuo asennus eli ei paha! Monet firmat ottaa asennuksesta 300-400 euroa. Kannattaa kysellä teidän asentajalta vielä, että laittaa ne, muutenhan tuossa ei ole mitään ongelmaa. Lauteet Sun:ilta tulee maksamaan nyt saman verran kuin kulmamalli DT:n kautta. Ei siis hävitä mitään.

Kommentointi on suljettu.