Vesieristeitä ja laatoitusta

Pakko sanoa ensimmäistä kertaa, että JESS!! Kerrankin edes joku meillä etenee ajallaan. Laatoittaja on jo muurannut suihkuhyllyn, tehnyt vesieristeet ja aloittanut pikkuvessan laatoittamisen! Varsin mukava ja pätevä mies, joten kiitokset vaan Huumoselle!

Meidän tuo suihkuhylly aiheuttaakin sitten hieman haastetta ja päänvaivaa meille kaikille, sillä tuo mosaiikkilaatta ei ”istu” tuohon hyllyyn. Eli laatat pitäisi katkaista keskeltä eikä siitä tulisi silloin nätti. Nyt sitten joku etsitään korvaava laatta tai fiksaillaan isoa laattaa hyllyynkin ja mosaiikki vaan hyllyn takaseinään. Puuh..Ei jaksaisi enää kierrellä yhtään laattakauppaa, mutta tässä taitaa olla pikkupakko keksiä jotakin. Oishan se kiva että se olisi sellaisen näköinen josta haaveili mutta kohta taitaa olla sama mikä laatta siinä on, kunhan jollain vuoraantuu :D.