Seinäpintoja osa 2

Valmista oli tänään seinien osalta. Pikkuinen kommunikaatiovirhe oli sattunut meidän/DT:n/tapetoijan välillä koska keittiön välitila oli tapetoitu ainoastaan nurkkaosuudelta vaikka toki kaikkiin välitiloihin oli sama tapetti tulossa. Soitin tapetoijalle, joka lupasi hoitaa tuon jossain välissä. Kiitos suuresti maalari/tapettimestarille, oli hienoa jälkeä syntynyt!

Kiitos myös viron pojille, terassi on jo melkein valmis! :)

2 vastausta artikkeliin ”Seinäpintoja osa 2

  1. HEI, mitä maalita/tapettia tuo ylärivin toiseksiviimeinen kimaltava valkoinen on? kiitos :)

    • Hei!
      Nyt en muista tapetin nimeä mutta se löytyy Kodin Terran valikoimista. Tuo kyseinen tapetti on harmaa ja sitä löytyy myös mustana joka meillä on nykyisin makuuhuoneessa tuon violetin tilalla:). Ei muuta kun Terraan ostoksille ;)!

Kommentointi on suljettu.