No nyt tapahtuu seinilläkin…

Eilen oli maalarifirma käynyt tasoittamassa meidän seinät vihdoinkin. Jospa se siitä nyt etenisi…

6 vastausta artikkeliin ”No nyt tapahtuu seinilläkin…

 1. Moikka Tiina pitkästä aikaa!
  Pirren kautta löysin blogiinne ja on kiva käydä välillä kurkkimassa teidän projektin kulkua, joka on hiukkas nopeampaa ja helpomman oloista kuin meidän raksaäherrys Jannen kanssa täällä Lempäälässä :)

  • Voi että! Onpa kiva kuulla susta pitkästä aikaa!!:)

   Millainen talo teille on tulossa ja missä vaiheessa menette? Rakennatteko itse siis?
   Olispa mukava kuulla muutenkin mitä teidän elämään kuuluu nykyisin:)! Paljon onnea teidänkin rakennusprojektiin!

   • Joo itse rakennetaan ilman pakettia. 2-kerroksinen puutalo tulee tänne Lempäälän Laasonporttiin ja jos tämän vuoden puolella päästäisiin muuttamaan (talon lopullisesta valmistumisestahan ei siis ole hajuakaan). Kamalaa hinkua muuttaa ei onneksi vielä ole. Viimeiset vesi- ja viemäriputket vedetään huomenna ja sitten alkaa lattian raudoitus ja lattialämmitysputkien laitto ja sitten lattiavalu. Sisäseinät on muoveilla ja ulkopinta vielä gyprocilla. Juhannuksena aloitettiin maatyöt. Hommaa siis riittää :)

    Täällä Lempäälässä tosiaan asustellaan, matkaa raksalle n.300m ja Tampereella käydään molemmat töissä, minä Valiolla ja Janne Lemminkäisellä. Huushollissa pyörii lisäksi kaksi kissaa ja chihuahuapoika Hugo.

    • Hiljaa hyvä tulee ja jos tänä vuonna kuitenkin valmistuu niin ei paha!
     Aika on mennyt kyllä hurjaa vauhtia, ei edes uskoisi että on tässä jo kohta 9 kuukautta kulunut tontin saamisesta ja parin kuukauden päästä jo muutetaan. Usko pois, pian tekin jo kantelette muuttotavaroita sisään:)! Aina on mahdollisuus tehdä enemmän omannäköinen kun rakentaa itse ja säästää varmasti kuluissakin. Meistä ei tuohon olisi ollut joten nostan hattua teille! Toivottavasti kaikki menee loistavasti!
     Teillä on ainakin lyhyt matka raksalle :)! Jannelle terkkuja kovasti!

     • No totta puhuen itse jotenkin kuvittelin että menee ainakin pari vuotta ennen kuin pääsee muuttamaan ja tuli vähän yllätyksenä että voi onnistua jo näinkin pian :) Ja aika menee niin tajuttoman nopeasti että tosiaan kohta ollaan jo muuttamassa. Tämä vuosikin, mitä tässä on kohta rakennettu, on hurahtanut niin vauhdilla. Eikä vielä ole tullut edes tunnetta ettei jaksaisi enää :)

      Se on kyllä totta että saa omannäköisen kun Janne on itse suunnitellut talon :) Ja rahassa toki säästää kun uhraa vapaa-aikansa ja voimansa :) Mutta toisaalta tämä on ihan kivaa yhdessäoloa kun molemmat pystyy osallistumaan.
      Ja nyt olen sen huomannut että tällä systeemillä on ainakin yksi hyvä puoli se, ettei asioita tarvitse päättää juurikaan etukäteen, joka tuottaisi ainakin minulle vaikeuksia. Olishan se tietty kiva kun joskus voisi vaan käydä katsomassa raksalla kuinka on edistynyt.. 😉 kun nyt siellä ei tapahdu yhtään mitään jos ei itse ole siellä jotain ährännyt..

      Toivotaan että teillä aikataulu pitää ja pääsette kohta upouuteen kotiin! :) Onnea loppumetreille!

      Tuli muuten mieleen että teillä on sattumalta aika samanlainen keittiö kuin meille on suunnitteilla. Värit ja niemeke. Hyvä maku 😉

 2. Kiitos Elina, toivotaan että nämä kaksi kuukautta menevät hujauksessa ja lopputulos on mieleinen!

  Ihanaa että olette noin positiivisella mielellä! Tosiaan tuon rakentamisen voi ajatella mukavana yhdessäolona jos molemmat pystyy tekemään jotakin. Meistä tuntuu ettei aikaa enää riitä mihinkään työ- ja kauppareissujen jälkeen kun on tuo pieni nappulakin hoidettavana. Plus meikäläisellä vuorotyö, joka vaikeuttaa muutenkin yhteistä aikaa.

  Hienoa kun Janne oikein itse on suunnitellut teille talon, on ainakin mieleinen ja omiin tarpeisiin sopiva!

  Etukäteen päättäminen on ehkä ollut vaikeinta! Nyt jo miettii että tekisi joitakin asioita toisin jos nyt päättäisi uudestaan, monessakin asiassa. Kun valitsee keittiön ja tapetit parissa viikossa puoli vuotta etukäteen, sitä osaa ajatella monta asiaa vasta jälkijunassa…Keittiön värimaailmaan olen kyllä itse tyytyväinen, hyvä jos teillä on sama maku :D! Isäntä ei tuosta mustasta niin perustanut, mutta sai valita sitten muuta mieleistä. Keittiön malliin olen kyllä tyytyväinen, luulen että vaikka ei älyttömät kaappitilat olekaan niin varmasti niitä on enemmän kuin koskaan aiemmin. Ja niemeke on kyllä kiva lisä siihen:), onneksi se on jo tuossa DT:n pohjassa valmiiksi tällainen.

  Ei muuta kun intoa ja tarmoa hommiin sinnekin suunnalle!:)

Kommentointi on suljettu.