Koti siivottu taas

Hupsheijaa ja reilu neljä tuntia vierähti talolla siivouspuuhissa. Päätettiin siirtää myös sisustustarvikkeet olkkariin pikkumiehen huoneesta. DT:n kartan mukaanhan ne pitäis laittaa keittiöön mutta koska aikataulu ei mene ihan putkeen ja nuo maalaus/tapettihommat jätättää, niin keittiö on pidettävä tyhjänä laatoitusten takia. Laattamies tulee mahdollisesti jo toukokuun alkupuolella ja pääsee sitten ainakin meidän puolestamme laittamaan keittiön ja eteisen kuntoon heti kun vaan hänelle sopii. Sisustustarvikkeet varmaan häviävät lavoilta kuitenkin ennen keittiökalusteiden saapumista..

Sauna oli paneloitu valmiiksi, nyt ei oikeastaan ole enää muuta kuin seinien laitot ja vesieristysten tekoa seuraavaksi.

Tapasin meidän vastaavan mestarinkin ensimmäistä kertaa koko projektin aikana :D. Isäntä on hoitanut pääasiassa kaiken joten eipä ole tullut ”törmäiltyä”. Hyvähän se tässä vaiheessa onkin jo tavata ;). Ilmeisesti kaikki oli ok, eikä ollut vastaavallakaan pikavisiitillään mitään huomautettavaa.

Ihanaa kun kevätaurinko paistaa ja koko ajan on talon valmistuminen lähempänä…