Sisäkattoa pään päälle

Talolla tapahtuu. Hommat etenee. Hyvä niin…

Nyt ovat poijjat saaneet jo katonkin melkein laitettua heti seinien perään paikalleen. Jospa ne mun kauan odottamat maalarit pääsisivät kohta hommiin! Tasoitus, maalaus ja tapetointi piti olla valmis eiliseen mennessä extranetin mukaan. Hmm..homma siis jätättää, nyt vaan toivotaan että kaverit on ripeitä ja saavat ne vaikkapa jo ensi viikolla paikalleen, kohtahan pitäisi olla jo laatoitustenkin vuoro.

Isäntä soitti tänään talolta, että mitenkäs ne saunan ledit laitetaan. Pyysin yksinkertaisesti vain tähtitaivasta kun en päässyt paikalle näyttämään ledien paikkaa. Katsotaan miten viesti on mennyt työmiesten korviin ja miten ne käsittävät tähtitaivaan…

Valmiin odottelu on edelleen yhtä tuskallista kuin aiemmin. Vaikka tässä ei ole enää kuin alle kolme kuukautta muuttoon jäljellä niin on tämä silti kauheaa kidutusta :). Koko ajan sitä odottaa jotain vaihetta valmiiksi ja samalla sitä koko ajan pelkää, että miltä ne ovat valinnat näyttääkään sitten livenä. Nyt alkaa vihdoin näyttämään talo pikkuhiljaa talolta eikä kaatopaikalta ja kohta ne tapetit lävähtää sinne seinään ja siellä sitten ovat..
No, ainakin toistaiseksi hyvältä vaikuttaa ;).

Siivota varmaan pitäisi taas, kun joskus ehtisi. Kummasti siellä on taas sennäköistä ettei olisi imuria pahemmin näytelty, vaikka juuri muutama viikko sitten puunattiin urakalla. Tai en minä tiedä, pitää varmaan blogin päivämäärästä tarkistaa. Viikot menee hujauksella ettei pysy enää mukana ajan juoksussa..Onko siitä viikko vai kolme?

No, ensi viikonloppuna sitten hihat heilumaan ja imuria käteen taas.

Ihanaa, rentouttavaa viikonloppua!
Täällä ryhdytään 3-vuotiskekkereiden järjestelypuuhiin…