Seinää pukkaa vihdoinkin!

Noniin, toinen puhelu maanantaina työpäällikölle tuotti tulosta ja tiistaina rupesivat pojat villoittamaan ja levyttämään seiniä talolla. No, ihan eivät valmiiksi saaneet ainakaaan eilen, kun villat loppuivat kesken…Mutta hyvä että hommat viimein edistyvät!

Tänään tuli vihdoinkin makuuhuoneen puuttuva tapettikin, just love it!! Jospa maalarit pääsisivät hommiin ensi viikolla sitten niin pysytään vielä aikataulussa.

Emäntä alkaa olla jo kovin matkakuumeinen tässä rakentamisen ja kesän odottelun ohella, jospa sitä pääsisi vielä pienelle ulkomaanmatkalle ennen kuin talo valmistuu ;). Isäntää täytyy aina vähän innostuttaa enemmän näissä jutuissa, mutta eiköhän tuokin olisi lomansa ansainnut ja luulenpa että kun menee ja varaa matkan niin kyllä se mukaan lähtee.
Mutta kauempia reissuja haaveillessa vietellään ensin pääsiäistä välissä..
Siispä ihanaa pääsiäistä kaikille, toivottavasti kevätilmat suosii ja rakentaminen edistyy itse kullakin tulevissa kodeissanne!!