A girl can never have too much glitter?

Tapettikaupat on koluttu läpi ja niinhän siinä kävi, että nuo aiemmin postaamani kuvat Terran tapeteista päätyvät molemmat seinillemme. Tuo harmaa kukkakuviollinen vaihdettiin valkoiseen ja se tulee keittiön välitilaan. Tuo harmaa yksivärinen glittertapetti tulee nyt sitten takkaseinälle. Beige kukkakuviollinen Lace jää kuin jääkin vessaan, se olikin livenä nätimpi kuin kuvissa.

Edelleenkään meidän talolla ei tapahdu yhtikäs mitään. Uudet ikkunat ovat ilmaantuneet, muttei niitäkään ole vaihdettu. Kohta taas painostamaan Dt:tä, tällä menolla ei talo valmistu ajallaan.

Kevätfiilis alkaa olla jo kohdillaan. Vähän on tullut jo mietittyä pihaakin, ainakin nurmikko olisi kiva saada tänä kesänä aluilleen. Muuten sitten pikkuhiljaa lisäillään istutuksia ja aitaaminen jää varmaan hamaan tulevaisuuteen, pensaskasveilla todennäköisesti rajataan tontin reunat. Haave on jo tulevan pihan ilmeestä mutta saa nähdä muuttuuko mieli tässä(kin) vielä moneen kertaan ;).