Huokaus..

Tänään oli huono päivä.. Jos vaan kaikki voi mennä pieleen niin ehkä tänään oli se päivä. Pikkumies selvisi hyvin nopeasti toissa yönä alkaneesta vatsataudistaan ja päivä kotona on kyllä ollut varsin vauhdikas ja kiukuntäytteinen huolimatta pitkistä päikkäreistä..

Talolle oli mentävä etsimään tapettilaatikoita, kun maanantaina tavaroita kannellessa en niitä huomannut ollenkaan.. No ne olivatkin niitä mitkä isäntä kantoi ja löytyihän niistä melkein kaikki. Yhtä tapettia mennään ilmeisesti metsästämään taas huomenna koska sitä ei ollut niissä kahdessa pahvilaatikossa josta löytyi kaikki muut.

Ja sitten ne muut..ne mitkä näin tapettikirjasta, olivat varmoja valintoja. Jopa tuo Lace jonka ajattelin vessasta vaihtavani olikin kivan näköinen. Mutta sitten..takkaseinälle ja välitilaan kaavailemani Garden oli kuin olikin ihan sininen..nätti tapetti mutta ei vaan sovi siihen mihin oli tarkoitus. Oma mokani kun otin sen riskillä näkemättä mallia- ja näin kävi.
Pakko kuitenkin sanoa, että se mikä tässä eniten ottaa päähän, eli se ettei meidän talolla tapahdu edelleenkään mitään (!!) on pelastukseni koska nyt on aikaa pari päivää etsiä uusi tapetti..kun tietäisi minkä..! Huomenna taas tapettikaupoille töiden jälkeen. Haetaan samalla myös keittiöön tulevat omat laatat Kaakelikeskukselta ja kuskataan talolle. Laatoittajamme lupasi laittaa nekin, mielettömät kiitokset hänelle jo etukäteen!!!

Isäntä soitti työpäällikölle, että missä ne miehet luuraa. Ei kuulemma kiirettä aikataulujen kanssa. No mitä olen lukenut toisten blogeja niin seinät on olleet jo paikallaan takan muurauksen yhteydessä, eli tosiaan saavat ruveta hommiin kun palailevat lomaltaan.

Talolta lähtiessä huomattiin että joku oli nakannut kattotiilirippeensä meidän roskaläjään. Hauskaa sinänsä että meillä on peltikatto. Kyllä ihmiset osaa olla röyhkeitä. Isäntä ”tunnusti” että aiemmin meidän energiajätelavalta löytyi jonkun rikkinäinen mikrokin. Toivottavasti näiden tyyppien elämä helpottui nyt huomattavasti. Kaatiksellehan on ainakin muutama kilometri meiltä eteenpäin, onhan se aika pitkä matka…

No huomiselle onkin sitten kovat tavoitteet :), uusi upea tapetti, laatat talolle ja jos hyvin käy niin siellä on joku töissäkin! Sitten emäntä on taas varsin happy:)!