Siistiä on!

Kolmen tunnin urakka tuli tehtyä tänään talolla kun käytiin siivoomassa ensimmäistä kertaa kunnolla raksapölyt pois..huhhuh, henkeen kävi ja aikaa meni mutta nyt meillä on siistiä :)! Ei muuta kun tervetuloa kylään ;)!

Aloitettiin myös takan koekäyttö, hyvin meni ensikertalaisilta ilman ulkopuolisia apujoukkoja. Takkahan ei ole sellainen millainen oltiin ajateltu, leivinuuniosuuden piti tulla sivuun…Olihan se meikäläiselle aika shokki kun takan näin kuvasta ensimmäistä kertaa ja se olikin tällainen.  Mutta sille kun ei enää mitään voi… Ainakin toistaiseksi toimii sentään niinkuin pitää!

Maalari pölähti paikalle kesken siivousten, olisi ilmeisesti tullut huomenna pönttöineen heilumaan, mutta kuten näki niin eipä meillä ole niitä seiniä mitä maalata…Toivottavasti huomenna rupee hihat heilumaan virolaisilla seinien suhteen, sillä sisustustarvikkeetkin käydään aamulla kantamassa paikan päälle.

Nyt sitten odotellaan sitä valmista! :)

PS. Meidän polttopuupino on vielä hieman pieni;)