Vaihtamalla paranee sittenkin?

Tässä on nyt sitten tullut vaihdettua kahdessa päivässä (jälleen) makuuhuoneeseen tulevien liukuovien materiaalit ja ilme, sekä wc:n tehostetapetti. Nämä molemmat olivat alunperin jo iso kysymysmerkki, olihan niistä selkeä visio, mutta sitten päädyttiin halvempiin tms.ratkaisuihin jotka ovat alkaneet kaduttaa. No kumpikaan ei ollut peruuttamatonta vielä tässä vaiheessa joten nyt ne oli vaihdettava jos meinaa…

Liukuoviin tulee nyt sitten savunharmaat peilit keskelle ja etsattu valkoinen lasi ala- ja yläosaan alumiinikehyksillä. Viimeisin valinta kun oli pelkät kirkkaat peilit jotka todettiin toimimattomaksi makuuhuoneessa. Ehkä eteisessä olisivat tarpeellisemmat.. Eteiseen ja makuuhuoneeseenhan haimme viime sunnuntaina Ikeasta vaatekaappien rungot, joskin eteiseen tulevat tavalliset Ikean liukuovet ilman minkäänlaista peiliä. Peilit laitetaan sitten varmaan vaatekaappia vastapäätä olevalle seinälle, kunhan päätetään ensin millaiset.

Ei ollut ihan vaivatonta noiden runkojen ym. hankkiminen, mietin jo paikan päällä että olikohan tämä rahallinen säästö vaivan arvoista (jota tuskin edes hirveästi loppupeleissä tuleekaan). Isäntä siihen tuumasi, että vaikka ei säästettäisi penniäkään niin Topi-keittiölle niitä rahoja ei anneta periaatteesta :D. Päättelisin että Topi-keittiöihin ollaan oltu aika paljonkin tyytymättömiä koska Design-Talojen sivuilla oli ilmoitus kalustetoimittajan vaihtumisesta osassa Suomea. Ilmeisesti palautteet ovat purreet. Kiva lukea toisten blogeista jatkossa miten uusi kalustetoimittaja pärjää..! Toivottavasti palvelu ainakin on parempaa.

WC:n tapetin hain Lahden Kodin Terrasta ja pakko sanoa, että jos etsii itselleen ihania tapetteja niin sieltä löytää! Olisin löytänyt vaikka jokaiseen huoneeseen sieltä tapetit, UPEITA! :) Olin jo etukäteen ajatellut yhtä tapettia, mutta kaksi muuta tapettia osuivat silmään heti sinne mentyäni, joista toinen oli mieletön BLINGBLING-tapetti, harmaana, jossa oli kimallusta! Aivan minun makuuni :)! Oli vaan pakko miettiä sitä käytännöllisyyttä, vessan tapetin on kestävä ”pesua” koska meille tulee lattiakaivo ja bidee, jolla saan pestyä vessan lattiat. Tapetti kärsii väkisinkin vuosien mittaan kosteudesta, joten valitsin kuitenkin pesunkestävän harmaan kukallisen tapetin, joka näytti tietyssä valossa ihan vaaleanliilalta.

Voi olla että tuo kimallustapettikin meille tiensä joskus vielä löytää, jos vaan keksin mihin. Ei se ehkä wc:n tapetiksi sovi muutenkaan;).

Raksalla ei ole tapahtunut mitään vähään aikaan. Viikon päästä pitäisi alkaa tapetointi- ja maalaustyöt eikä siellä ole edes seinät vielä paikallaan.. Sunnuntaina pitäisi mennä taas siivoamaan sinne, toivotaan että jotain edistystä olisi siihen mennessä tapahtunut.

Tänään muuten tuoksui ensimmäistä kertaa KEVÄT :)! Mieletöntä..Talvi jää sittenkin lyhyeksi. Nyt toivoo, että aika menee nopeasti vaikka pitäisi nauttia näistä lämpeävistä päivistä. Kevät ja kesä menee aina niin nopeasti.. Nyt ei vaan malttaisi odottaa talon valmistumista, olisi ihana päästä jo muuttamaan sinne! Tuntuu vielä tosi kaukaiselta, reilu 3 kuukautta jäljellä hidasta kidutusta:). Odottavan aika on kyllä pitkä, vähän samat fiilikset on kuin esikoista odotellessa…:”tulispa se sieltä jo..”:)

Kiitokset muuten kaikille jotka ovat joskus jaksaneet tätä blogia lukea! Toivottavasti kohta saadaan konkreettisia kivoja kuvia päiviteltäväksi tänne. Mieletöntä, ihanaa kevättä kaikille omaa taloa rakentaville tai sellaisesta haaveileville. On tämä aikamoinen matka :).

Lopuksi vielä kuvat noista bongaamistani tapeteista ja meidän Ikea-saaliista…

6 vastausta artikkeliin ”Vaihtamalla paranee sittenkin?

 1. Meillä kanssa Renkomäessä ollut ”touhu” seis pari viikkoa….ei kans tajuta, mitä venataan? Ihan ollaan samassa vaiheessa teidän projektin kanssa…kyllä se muuttopäivä kuitenkin taitaa häämöttää kohta jo lähempänä edessä kuin takana… :)

  • Hmm..mitähän nyt odotellaan sitten? Ollaan tosiaan jo paremmalla puolella :), eiköhän se tästä! Kiva kuulla että teillä mennään samaa tahtia,eli tietää että homma kaiketi pysyy vielä aikataulussa:).

 2. Moi,
  Blogianne seurailen melkein päivittäin.
  Meillä ollaan tosiaan aavistuksen teitä kumpaakin edellä. Ahtialassa ollaan me. Meillä oli myös ”seisokki” vajaa kaksi viikkoa, kun meidän työmiehet oli lomalla. Sen jälkeen tuli vauhdilla seinät loppuun ja saunan panelointi, katot ja sitten tuli tällä viikolla, viikon kyllä myöhässä maalari tasottelemaan seiniä. Nuori tyttö mieheni mukaan on töissä. Meillä mennään n. viikko aikataulua jäljessä. Toivotaan, että saavat tässä vielä kiinni kun odotellaan lattian kuivumista maalausten jälkeen. Ulkohommiahan noilla timpureilla on vielä paljon, siis kaikki tekemättä.
  Muuttoa kovasti täälläkin jo odotellaan…aika tarkkaan 3kk olisi vielä odoteltavaa. Toivotaan, että aikataulu pitää tai mielellään alittuu.

  Mukavaa kevään odottelua.

  Asta

  • Heippa Asta!

   Kiva kuulla että talvirakentajiksi uskaltautui yllättävän moni! Ja hyvinhän meillä kävi ;).

   Hyvä jos tuon breikin jälkeen alkaa tapahtumaan, olisi kiva kyllä ettei jäätäisi aikataulusta..Teillä ilmeisesti arvioitu valmistuminen kesäkuun puolivälin paikkeilla? Vähän mietityttää tämä vuokra-asunnon irtisanominen kun meillä menee juuri sinne kesä-heinäkuun vaihteeseen. On tässä onneksi toukokuulle aikaa seurata edistymistä, mutta olisi parempi kun hommat etenisivät mieluummin nopeammin kuin hitaammin.

   Tsemppiä sinnekin suuntaan, toivottavasti aikataulu pitää ja kaikki menee putkeen muutenkin! :)

   • Moikka,
    juu silloin juhannusviikolla olisi meillä luovutus. Ollaan teitä vissiin sen viikon edellä. Muistikuva oli, että jollakulla(luulisin että teillä) on meistä seuraava projektinumero ja teillä olisi blogisi mukaan tullut talopaketti viikko meidän jälkeen. Meillä tuli viikolla 3.

    Mukavaa viikonloppua.

    Asta

    • Me ollaan projetktinro 8180. Talopaketti tuli viikon 5 alussa ja valmistuminen extranetin mukaan 27.6-3.7 välillä eli viikko teidän perässä siis tullaan :). Mahtavaa viikonloppua sinnekin suuntaan!

Kommentointi on suljettu.