Ja sitten se avaimet käteen tosiasia..

Nyt on todistettu ihan itse, että tosiaankaan tämä talon rakennuttaminen ei ole sitä, että odotellaan kädet ristissä ilmoitusta että nyt voitte muuttaa taloonne. Tänään käytiin miehen kanssa siirtämässä iso lavallinen terassin kaiteita taaemmas tontille roskalavan tieltä. Lumia kolattiin myräkässä ties hur mycket (hiki tuli) ja meikäläinen nyppi sisältä roskia. Eniten otti päähän siivota niiden virolaisten työmiesten tupakantumppeja ja tupakka-askeja..Vaikka veisin sinne roskiksen niin ne tuskin menisivät oikeaan paikkaan…

Lumien luonti oli sinällään ihan mukavaa puuhaa, tulipa saatua päivän happiannos ja kunto kohoaa tässä ihan väkisinkin ;). Jos tällainen talvi jatkuu pitkäänkin ja kerran viikossa tekee tunnin verran lumitöitä niin eiköhän tässä rantakunnossa olla kesään mennessä. Saas nähdä kauan tämä lumien luonti maistuu ennenkun meille ilmestyy lumilinko ;). Koitetaan nyt selvitä ilman, onhan tuossa yksi koko perheen yhteinen ajanviettotapa ainakin! Tulee liikuttua ja ulkoiltua edes pakollisen annoksen verran.

Kohta olisi lattian valu edessä ja takkatoimitus ensi/seuraavan viikon aikana!