Sisustusvalintoja

Onpas ollut tuskainen viikko taas :). Olen viettänyt unettomia öitä näiden sisustusvalintojen kanssa..Nyt pääsee laittamaan IHAN MITÄ VAAN ja tylsää kyllä, perusvalikoimasta ei montaa erittäin mieleistä tapettia tai tehostelaattaa löytynyt. Oikeastaan ne parhaat tapetit ja laatat löytyisi ihan toiselta firmalta mutta eipä jaksa nyt lähteä niitä metsästämään joten on tyytyminen Värisilmän valikoimaan..

Laatoissa tehtiin ”kompromissi” eli isäntä sai ne mitä halusi. Minä päätän sitten tapetit niin ollaan sujut.

Vaikka olin kuvitellut että lattia löytyy Vitality Diplomatin vaihtoehdoista niin ylläri ylläri, eipä tuon vaalean lattian sävy meikäläistä miellyttänyt. Päädyttiin Magnituden vaaleaan laminaattiin (579) joka kyllä näyttää hienolta kun siinä on jonkinlaista kiiltoakin. Meidän kotona ei voi liikaa olla blingblingiä;). Tai sitten olen toista mieltä kun näen kotimme valmiina kaikkine kiiltävine lattialaattoineen ja seinineen..

WC:n ja kodinhoitohuoneen lattiaan tulee tummanharmaata Dream-laattaa (ylärivissä kolmas). Pesuhuone vuorataan isoilla valkoisilla 33x60cm laatoilla ja samaa laattaa tulee erillisen wc:n allaskaappiseinälle. Pesuhuoneeseen muurataan hyllykkö pesuaineille, joka olisi tarkoitus laatoittaa valkoisella mosaiikkilaatalla. Sama laatta tulee kodinhoitohuoneen välitilaan.

Tuosta meidän ajattelemasta suihkuhyllystä löytyy kuva Talo Värjölän blogista:

http://tvarjola.blogspot.com/2010/07/paivan-vinkki-kunnon-hylly.html

Meille tulee varmaan hieman leveämpi mutta todennäköisesti tuollainen kattoon asti ylettyvä.

Tässä kuvia laatoista, lattiasta ja tapeteista:

Keittiön välitilaan tulee tuo hopeanharmaa kukkakuviollinen Garden-tapetti, sama tapetti laitetaan takkaseinälle. Olohuone maalataan vaaleanharmaalla Tikkurilan maalilla (sävy Enkeli). Pojan huoneeseen tulee tuo vaalea paksumpiraidallinen tapetti yhdelle seinälle, muut seinät maalataan vaaleansinisellä ja vaaleanbeigellä maalilla. Vierashuone saa ohuempiraitaisen vaalean tapetin myös yhdelle seinälle, loput seinät maalataan sävyllä Pilvi (nämä on sitten helppo kenties joskus vaihtaa pinkiksi tai siniseksi;)..).
Työhuoneeseen tulee tuo valkoinen Etage 2802, muut seinät maalataan valkoisella.
Meidän makuuhuoneen päätyseinään laitetaan tuo violetti View-tapetti ja muut seinät maalataan vaalean harmaaksi. (Yhdelle seinälle makuuhuoneeseen tulee Kirenan peililiukuovet ja vaatekaapin runko hankittaneen Ikeasta.)
WC:n päätyseinä tapetoidaan beigellä kukkakuvioisella Lace:lla tuomaan väriä muuten mustaharmaavalkoiseen väritykseen…

Tapettivalintoja on tullut pyöriteltyä ja vaihdeltua moneen kertaan. En tiedä ovatko nämä nyt ne ehdottomat suosikit tai toimiiko ne kyseisessä huoneessa mutta sen näkee sitten. Maalattuja pintoja on kuitenkin enemmän, antaa sitten pelivaraa ja ennenkaikkea helpotusta värin vaihtamiseen sitten joskus jos eivät miellytäkään.

2 vastausta artikkeliin ”Sisustusvalintoja

Kommentointi on suljettu.