Talotoimitus

Pakko myöntää, lapsen saamisen ja naimisiinmenon jälkeen tämä on kyllä tähän mennessä kolmanneksi hienoin päivä elämässä :). Sinne se talo parhaillaan nousee! Parempi fiilis varmaan on sitten muuttopäivänä ;).

Kuten ei tähän mennessä ole monikaan asia mennyt niinkuin Strömsössä, niin saatiin tänään jälleen uusi ikävä ylläri. Ei päästy edes tontille aamulla kun tuli jo puhelu, että täällä odottaa talo mutta ei ole sähköjä. ”Whaaat???!”

Isäntä koitti soittaa RG Talotekniikalle mutta eihän sieltä kukaan vastannut. Heidän mukaansa sähköt piti olla jo pari viikkoa sitten valmiina. Ei auttanut kun rimpauttaa toisille naapureille, että liikenisikö heiltä sähköä lainaan kun on hieman akuutti tilanne. Ja kuten arvata saattaa niin se taitaa olla taas konjakkipullon paikka! Saatiin lupa lainata naapurien sähköä ja toistaiseksi tilanne saatiin hallintaan ja hommat alkuun. Kiitos jälleen ihanaiset!

Kun lähdettiin tontilta, soittelin heti sähköyhtiölle että missä ne sähköt viipyy..Papereissa lukee kuulemma että sähköjen kytkemispäivä on perjantai 3.2! Saatiin onneksi asentajan numero ja isäntä rimpautteli hänelle, joskos asiaa voisi hoitaa hieman kiireellisenä ja saataisiin aikaistettua tuota. Kuulemma sähköasentaja koittaa tänään rientää paikalle kytkemään niitä! Mahtavaa…

Juuri eilen illalla isännälle sanoin, että onkohan ne sähköasiat nyt varmasti kunnossa kun ei kaukolämmön liittymäsopimuskaan ole vielä tullut kotiin. Sähkösopimus kun taisi tulla viikon sisään ja nyt tästä on jo parisen viikkoa (vai enemmänkin) kun laput on postitettu. Joku muu nyt taitaa tökkiä, mutta pääasia että saadaan sähköt tänään toimimaan!

Sitten vielä kuvia paikan päältä…