Keittiö ja kodinhoitohuone

Tässä kuvia meidän tulevasta keittiöstä ja kodinhoitohuoneesta.

Keittiö näyttää vähän tönköltä, ehkä se musta lattia on sittenkin ihan hyvästä ”in real life”. Välitilaan olisi edelleen haaveissa joku kiva kuviotapetti ja lasi päälle mutta katsotaan miten tämä budjetti pitää..

Pari juttua jäi ehkä harmittamaan näissä muutoksissa..mitä ei osannut ajatella tai mitä ei nähty keittiötä suunnitellessa.  Esimerkiksi tuo tason jatkaminen ja pyöristys päistä, onko riittävä, olisiko pitänyt olla pidempi tai jättää laittamatta ulkonäöllisistä syistä? Mistään ei nähnyt sivuprofiilia siinä tietokoneen suunnitelmassa kun aina oli jokin kaappi tms.tiellä. Nyt myös alakaapiston levennys tuossa saarekkeessa tulee 10 cm pidemmälle kuin tuo pesukoneen vieressä oleva allaskaappi. Onkohan se vähän tyhmän näköinen? Eipä tullut tuotakaan ajateltua lusikkalaatikoita pidennellessä..Onneksi meidän pesukone on rosteria niin ei korostu niin paljon. Ja voihan se olla ettei se ole niin paha todellisuudessa kuin meikäläisen mielikuvissa. Ihan samaan tasoon ei haluttu noita pöytätasoja kun olisi tullut hirmu ahtaan näköinen. Ja kun tuo pyöristys oltiin ajateltu jo alunperin erään Hailuoto 153:n keittiön nähtyämme niin kokeiltuamme jättää se pois, nuo kulmat näyttivät hassuilta. Se oli siis pakko laittaa vaikkakin lyhyempänä kuin ensin meinasimme..

No tiedä häntä. Tehdään sitten keittiöremppa kohta ;). Ei vaan..viiitsi vitsi.

Ja sitten se kodinhoitohuone