Maassa maan tavalla…

Nyt on saatu tontilla maata uuteen uskoon. Isot kivet odottavat pilkkomista ja soraa ilmeisesti täytyy hankkia paljon lisää…laskua odotellessa ja kauhistellessa..! Maa on niin vetistä että se imee itseensä tavaraa. Saveakin piti ensin poistaa 70 cm. Mutta hyvät on tekijät sillä kuten kuvista näkee niin talon ja autotallin paikka alkaa siitä muotoutua hyvää vauhtia . Viikon päästä torstaina olisi maahommat valmiita poikien pienen ansaitun joululoman jälkeen. Tammikuun ensimmäisellä viikolla sitten pärähtää paikalle perustusten tekijät.

Eilen saatiin hanakuvasto ja tovihan siinä meni ennen kuin se yhteinen sävel ja molempia miellyttävät hanat löytyi. Mutta löytyi kuitenkin! Tänään tietenkin sitten putkahti keittiökuvasto kotiin ja keittiövalinnat pitäisi olla selvänä 20.1 mennessä. Vuoden alussa mennään Topi:lle suunnittelemaan muutoksia, keittiö löytynee helposti tuosta ottamastamme paremmasta varustelutasosta mutta vaatekaapit vaativatkin sitten hieman enemmän työtä..