Vielä kuvia tontista ennen kaivuuhommia…

Nyt on kaksi tontille jäänyttä isompaa puutakin kaadettu ja tontti on kaivuuvalmis. Ja jälleen kiitämme tämän vuoden myöhässä olevaa talvea! Keli on erittäin suotuisa kaivuuhommille! Onneksi ei tarvinnut katua rakentamisen aloitusajankohtaa. Nyt toivotaan että perustusten aikaankin olisi vielä lauhaa (pakkasta ei tarvita kymmentä astetta enempää ennen tammikuun loppua, kiitos!). Jos hyvin käy niin perustuksetkin ilmaantuvat vielä tämän vuoden puolella mutta ainakin maatyöt nyt alta ensin…

2 vastausta artikkeliin ”Vielä kuvia tontista ennen kaivuuhommia…

  1. Hei!

    Meille valmistumassa sama talomalli Hailuoto 153. Kaikki mennyt hyvin tähän asti. Joten tsemppiä teillekin, kyllä siitä hyvä tulee! Meillä talon pitäisi valmistua maaliskuun lopussa, nyt ollaan ainakin hyvin aikataulussa.

    Jaana

    • Kiitos paljon, kiva kuulla! Tsemppiä myös teille, voisiko sanoa jopa että kohta loppumetreille :)! Kolme kuukautta menee hujauksessa…

Kommentointi on suljettu.