Päätöksien tekoa

Tänään heti aamusta tapasimme vastaavan mestarin. Eipä siinä kovin perusteellisesti keritty puhumaan, kun hänellä oli kiire vastapäiselle tontille takka- ja piipputarkastuksiin. Kävimme pikaisesti läpi miten taloprojektin kanssa kannattaisi edetä. Vastaava mestari kehotti odottamaan rakentamista keväälle, sillä maatöiden tekeminen tulisi kuulemma kalliimmaksi talvella.

Tontilta rynnistimme Design-Talon konttorille sommittelemaan taloa tontille. Lisäksi katsoimme talopaketin sisältöä ja lisämuutoksia joita ajattelimme ottaa. Loppujen lopuksi Designilla kesti hieman pitempään kuin olimme ajatelleet (3,5h tuntia!). Alunperin ajattelemamme varustelun lisäksi kummasti löytyi vaikka mitä extraa, mutta niin tuli extraa hintaankin! Mistä sitä sitten raaskii tinkiä, jäänee mietittäväksi.

Jäimme  myös arpomaan ehdimmekö tehdä maatyöt ennen pakkasia vai jätetäänkö keväälle jolloin tietenkin myös muutto omaan kotiin siirtyisi suunniteltua myöhempään.

Lähipäivät menee siis miettiessä nopeita ratkaisuja sillä töihin on ruvettava heti jos haluaa saada talotoimituksen helmikuun alulle…